Configureer jouw aluminium ramen en laat je inspireren

Aliplast webconfigurator
Altijd al willen weten hoe aluminium ramen er zouden uitzien in jouw woning? Met de nieuwe raam configurator van Aliplast creëer je jouw aluminium ramen, deuren, schuiframen,… in een handomdraai en pas je ze aan naar jouw wensen.

Grenzeloze esthetische mogelijkheden

Dankzij het ruime aanbod van Aliplast is er voor elke type woning wat wils. Benieuwd welke aluminium ramen en deuren bij jouw type woning passen? Of het nu gaat om klassieke of moderne ramen, een monorail of duorail schuifraam of de IDA binnendeuren, de configurator maakt het mogelijk om dit allemaal te visualiseren. Ontdek welke stijl, kleuren, opties, enz. bij jouw woning passen en laat je inspireren.

Aliplast raam configurator schuifraam

 
Hoe ga je te werk?

Surf naar de online configurator van Aliplast en kies als eerste of je voor een interieur of exterieur project gaat. Bij een project met aluminium buitenschrijnwerk krijg je vervolgens de keuze tussen drie verschillende type woningen en gevelstenen. Ga vervolgens aan de slag met het aanpassen of toevoegen van raamelementen en pas de gewenste opties en kleuren aan. Bewaar tenslotte de configuratie zodat je te weten komt welk aluminium profiel het best aansluit bij jouw wensen en ga ermee naar één van onze verdelers bij jou in de buurt voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.

Bekijk het aanbod aan aluminium ramen van Aliplast voor meer informatie.